zondag@twittegoud

Op zondag serveren we enkel ons seizoensmenu. 4 of 5 gangen, aan u de keuze! Liever 3 gangen? Dat kan ook. Op zondag bieden we immers ook een 3-gangen variant aan van ons seizoensmenu. U kiest dan als voorgerecht één van de 3 voorgerechten, als hoofdgerecht hebt u de keuze tussen vlees of vis. Afsluiten kan met een zoet dessert of een kaasbordje.

SEIZOENSMENU VAN DE CHEF – 3-gangen  

– voorgerecht –

huisgemaakte pastrami van gerookt everzwijn
waldorfsalade | structuren van rode biet | krokant van filodeeg met peper
of
gebakken tongscharfilet | aardpeer
gekarameliseerd grondwitloof | roomsaus met geroosterde hazelnoten
of
romig soepje van schorseneer | coulis van waterkers
mimosa van ei | wilde champignons | grijze Noordzeegarnaal

– hoofdgerecht –

gebakken fazantenborst | saus fine champagne
aardappelkroketjes met wintertruffel | savooikool | Brusselse spruitjes
of
catch of the day met bijpassende garnituren

– dessert/kaas –

in specerijen gepocheerde peer | dulce de leche
cremeux van peer en yuzu | krokant van speculaas
of
assortiment artisanale kazen

 

3 gangen 48,00 €
3 gangen met aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 66,00 €

Graag houden we rekening met allergieën of met een vegetarische keuze van onze gasten.
U kan dit steeds telefonisch vermelden of via bruno@twittegoud.be met uw reservatie.

Wij werken met dagverse producten, het kan gebeuren dat iets niet voorradig is of niet aan onze kwaliteitseisen voldoet. In dat geval serveren wij een passend alternatief.