zondag@twittegoud

Op zondag serveren we enkel ons seizoensmenu. 4 of 5 gangen, aan u de keuze! Liever 3 gangen? Dat kan ook. Op zondag bieden we immers ook een 3-gangen variant aan van ons seizoensmenu. U kiest dan als voorgerecht één van de voorgerechten, als hoofdgerecht hebt u de keuze tussen vlees of vis. Afsluiten kan met een zoet dessert of een kaasbordje.

SEIZOENSMENU VAN DE CHEF – 3-gangen  

– voorgerecht –

ceviche van zeebaars | leche de tigre | krokant van inktvisinkt
avocado | granny smith appel | rode ui | prei kiemen
of
zeewolf uit de oven met kruidenkorst | schuim van Pecorino Romano
risotto van bombarijst met venkel, courgette en waterkers
of
soepje van boterraap | limoenroom | krokant van Serranoham
of
hopscheuten in roomsaus met witbier ‘Blanche de Namur’
grijze garnalen | gepocheerd hoeve-eitje (supplement € 7)

– hoofdgerecht –

gebakken lamskroon | auberginekaviaar | jonge wortel
gestoofde babyspinazie | krieltjes | lamsjus met porto en tijm
of
catch of the day met bijpassende garnituren

– dessert/kaas –

bonbon van chocolademousse met kokosnoot
frambozenglazuur | vanillesaus
of
assortiment artisanale kazen

 

3 gangen 48,00 €
3 gangen met aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 66,00 €
3 gangen met aangepaste topwijnen tot en met het hoofdgerecht 80,00 €
3 gangen met aangepaste alcoholvrije sappen tot en met het hoofdgerecht 60,00 €

Graag houden we rekening met allergieën of met een vegetarische keuze van onze gasten.
U kan dit steeds telefonisch vermelden of via bruno@twittegoud.be met uw reservatie.

Wij werken met dagverse producten, het kan gebeuren dat iets niet voorradig is of niet aan onze kwaliteitseisen voldoet. In dat geval serveren wij een passend alternatief.