zondag@twittegoud

DSC_0048

Op zondag serveren we enkel ons seizoensmenu. 4 of 5 gangen, aan u de keuze! Liever 3 gangen? Dat kan ook. Op zondag bieden we immers ook een 3-gangen variant aan van ons seizoensmenu. U kiest dan als voorgerecht één van de voorgerechten, als hoofdgerecht hebt u de keuze tussen vlees of vis. Afsluiten kan met een zoet dessert of een kaasbordje.

SEIZOENSMENU VAN DE CHEF – 3-gangen  

– voorgerecht –

tataki van zwaardvis | gebrande asperge
krokante pancetta | geroosterde hazelnoot en pompoenpitten | crème van eigeel
of
op vel gebakken mooie meid | zeespinazie | tomaat
Bouchot mosseltjes met hun jus
of
stoofpotje van asperge met citroentijm | morieltjes
kippenoester | lente ui

– hoofdgerecht –

gegrilde Lomo Duroc | bloemkool | broccolini
gegratineerde courgette met duxelle | gebakken krieltjes
vleesjus met oud kriekbier
of
catch of the day met bijpassende garnituren

– dessert/kaas –

carpaccio en mousse van aardbei met vlierbloesem
witte chocolade | gelei van aardbei en hibiscus | cremeux van basilicum en yoghurt
of
assortiment artisanale kazen

 

3 gangen 48,00 €
3 gangen met aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 66,00 €
3 gangen met aangepaste topwijnen tot en met het hoofdgerecht 80,00 €
3 gangen met aangepaste alcoholvrije sappen tot en met het hoofdgerecht 60,00 €

Graag houden we rekening met allergieën of met een vegetarische keuze van onze gasten.
U kan dit steeds telefonisch vermelden of via bruno@twittegoud.be met uw reservatie.

Wij werken met dagverse producten, het kan gebeuren dat iets niet voorradig is of niet aan onze kwaliteitseisen voldoet. In dat geval serveren wij een passend alternatief.