zondag@twittegoud

Op zondag serveren we voortaan enkel ons seizoensmenu. 4 of 5 gangen, aan u de keuze! Liever 3 gangen? Dat kan ook. Op zondag bieden we immers ook een 3-gangen variant aan van ons seizoensmenu. U kiest dan als voorgerecht één van de 3 voorgerechten, als hoofdgerecht hebt u de keuze tussen vlees of vis. Afsluiten kan met een zoet dessert of een kaasbordje.

SEIZOENSMENU VAN DE CHEF – 3-gangen  

– voorgerecht –

tartaar van zeebaars | biscuit met Taggiasche olijven
crème van mascarpone met limoen
of
op vel gebakken heek | gestoofde sla met verse erwtjes en spinazie
zilveruitjes | licht yoghurtsausje met peterselie olie
of
gebakken sint-jacobsvrucht | krokant van pancetta
stoofpotje van prei en puntpaprika | parmezaan schilfers

– hoofdgerecht –

gebakken barbarie eend | crème van pompoen met sinaasappel
gesauteerde wilde champignons | verse vijgen | jus met blauwe bessen
of
catch of the day met bijpassende garnituren

– dessert/kaas –

mousse van pure chocolade gevuld met braambessen
seizoensfruit | gebrande meringue
of
assortiment artisanale kazen

 

3 gangen 48,00 €
3 gangen met aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 66,00 €

Graag houden we rekening met allergieën of met een vegetarische keuze van onze gasten.
U kan dit steeds telefonisch vermelden of via bruno@twittegoud.be met uw reservatie.

Wij werken met dagverse producten, het kan gebeuren dat iets niet voorradig is of niet aan onze kwaliteitseisen voldoet. In dat geval serveren wij een passend alternatief.