Seizoensmenu

Seizoensmenu van de chef

Op vel gebakken zeebarbeel
fregola sarda – paprika – basilicum – bergamot
~~~
Filet van heek – romesco saus
romanesco – parmezaan – kappers – amandel
~~~
*** Rode pasta Vongole
~~~
Filet van wilde eend – cantharellen – koolrabi
knolselder afgekruid met koffie en sherry – kroketje met knolselder
vleesjus
~~~
appel – rabarber – witte chocolade
ijs van dulce de leche
of
Kaasbordje geselecteerd door kaasmeester Harry Schockaert

4 (gangen zonder ***) 55,00 €
4 gangen met aangepaste wijnen1 78,00 €
5 gangen 68,00 €
5 gangen met aangepaste wijnen1 95,00 €

1kaas- en dessertwijn niet inbegrepen – € 6 per glas
Wanneer u reserveert vanaf 4 personen vragen we u om uw keuze te beperken tot ons seizoensmenu.
Graag houden we rekening met allergieën of met een vegetarische keuze van onze gasten.
U kan dit steeds telefonisch vermelden of via bruno@twittegoud.be met uw reservatie .