seizoensmenu

Vanaf woensdag 22 september ontvangen we u graag met een nieuw seizoensmenu. We blijven nog even in nazomerse sferen, maar kijken toch ook al vooruit naar het wildseizoen. We hopen u snel te mogen ontvangen in ’t Witte Goud.

SEIZOENSMENU VAN DE CHEF | vanaf 22 september  

rillette van gerookte makreel | gemarineerde makreel
zuurdesemtoast | granny smith appel | selder | hangop
~~~
gestoomde grietbot | zalf van aardappel met crème d’isigny en waterkers
hazelnootcrumble | saus van waterkers
~~~
*** spiesje van rozemarijn met sint-jacobsvruchten
gebraiseerd witloof | paprikacoulis | chips van Jamon Serrano
~~~
gebakken filet van wilde eend | gekonfijte sjalot | verse vijgen
butternutpompoen | aardappelkrokant
~~~
pralinémousse | gebakken appelpartjes | balsamicoreductie
praliné-citrus sorbet | krokant van chocolade | pistachepoeder
of
kaasbordje geselecteerd door kaasmeester Harry Schockaert

 

4 gangen (zonder ***) 55,00 €
4 gangen met aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 78,00 €
5 gangen 68,00 €
5 gangen met aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 95,00 €

Naast aangepaste wijnen kan u ook kiezen voor aangepaste thees bij de gerechten. Elke Bertens, Belgisch kampioene tea/foodparing selecteerde voor ons 2 schitterende originethees uit Thailand en Taiwan. Verkrijgbaar per glas.

Graag houden we rekening met allergieën of met een vegetarische keuze van onze gasten.
U kan dit steeds telefonisch vermelden of via bruno@twittegoud.be met uw reservatie.

Wij werken met dagverse producten, het kan gebeuren dat iets niet voorradig is of niet aan onze kwaliteitseisen voldoet. In dat geval serveren wij een passend alternatief.