seizoensmenu

DSC_0012

Vanaf donderdag 23 mei serveren we u heel graag ons nieuw seizoensmenu. 4 of 5 gangen, aan u de keuze! Op zondag kan u ook een 3-gangen variant van het seizoensmenu kiezen. Meer info daarover vindt u hier.

Tot binnenkort in ’t Witte Goud? Reserveer alvast uw tafeltje.

SEIZOENSMENU VAN DE CHEF  

tataki van zwaardvis | gebrande asperge
krokante pancetta | geroosterde hazelnoot en pompoenpitten | crème van eigeel
~~~
op vel gebakken mooie meid | zeespinazie | tomaat
Bouchot mosseltjes met hun jus
~~~
*** stoofpotje van asperge met citroentijm | morieltjes
kippenoester | lente ui
~~~
gegrilde Lomo Duroc | bloemkool | broccolini
gegratineerde courgette met duxelle | gebakken krieltjes
vleesjus met oud kriekbier
~~~
carpaccio en mousse van aardbei met vlierbloesem
witte chocolade | gelei van aardbei en hibiscus | cremeux van basilicum en yoghurt
of
assortiment artisanale kazen

 

4 gangen (zonder ***) 61,00 €
4 gangen met aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 86,00 €
4 gangen met aangepaste topwijnen tot en met het hoofdgerecht 107,00 €
4 gangen met aangepaste alcoholvrije sappen tot en met het hoofdgerecht 79,00 €
 ~
5 gangen 75,00 €
5 gangen met aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 105,00 €
5 gangen met aangepaste topwijnen tot en met het hoofdgerecht 129,00 €
5 gangen met aangepaste alcoholvrije sappen tot en met het hoofdgerecht 99,00 €

Graag houden we rekening met allergieën of met een vegetarische keuze van onze gasten.
U kan dit steeds telefonisch vermelden of via bruno@twittegoud.be met uw reservatie.

Wij werken met dagverse producten, het kan gebeuren dat iets niet voorradig is of niet aan onze kwaliteitseisen voldoet. In dat geval serveren wij een passend alternatief.