Seizoensmenu

Seizoensmenu van de chef

Carpaccio van hert – terrine van ganzenlever
rode biet – notenbrood – licht gerookte appel
~~~
Op vel gebakken ombervis
hutsepot van winterse groenten met ossentong
~~~
*** Sint-Jakobsvrucht – Lardo di Colonnata
risotto met boschampignons – crumble van Conté kaas
~~~
Gebakken fazantenfilet – Anna aardappelen met trufelsalsa
groene kool – boterraap
~~~
pompoen – passievrucht – amandel
of
Kaasbordje geselecteerd door kaasmeester Harry Schockaert

4 (gangen zonder ***) 55,00 €
4 gangen met aangepaste wijnen1 78,00 €
5 gangen 68,00 €
5 gangen met aangepaste wijnen1 95,00 €

1kaas- en dessertwijn niet inbegrepen – € 6 per glas
Wanneer u reserveert vanaf 4 personen vragen we u om uw keuze te beperken tot ons seizoensmenu.
Graag houden we rekening met allergieën of met een vegetarische keuze van onze gasten.
U kan dit steeds telefonisch vermelden of via bruno@twittegoud.be met uw reservatie .