seizoensmenu

Vanaf woensdagmiddag 24 mei serveren we u heel graag ons nieuw seizoensmenu. 4 of 5 gangen, aan u de keuze!

Tot binnenkort in ’t Witte Goud? Reserveer alvast uw tafeltje.

SEIZOENSMENU VAN DE CHEF  

structuren van langoustine en groene asperge
wijnsinaasappel | crème d’isigny
~~~
licht gemarineerde zalmforel | krokant gefrituurde asperge
gestoofde andijvie in roomsaus
~~~
*** bouchot mosseltjes | zeekraal | tomaat
blanke botersaus van tomaat
~~~
gegrilde lomo (filet) van het Duroc varken | wilde asperge
ratatouille van lentegroentjes | krokant van bladerdeeg met artisjok
~~~
cremeux van framboos en witte chocolade | krokant van framboos
sorbet van framboos met rozenwater en yuzu | atsina cress
of
assortiment artisanale kazen

 

4 gangen (zonder ***) 61,00 €
4 gangen met aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 86,00 €
4 gangen met aangepaste topwijnen tot en met het hoofdgerecht 107,00 €
5 gangen 75,00 €
5 gangen met aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 105,00 €
5 gangen met aangepaste topwijnen tot en met het hoofdgerecht 129,00 €

Graag houden we rekening met allergieën of met een vegetarische keuze van onze gasten.
U kan dit steeds telefonisch vermelden of via bruno@twittegoud.be met uw reservatie.

Wij werken met dagverse producten, het kan gebeuren dat iets niet voorradig is of niet aan onze kwaliteitseisen voldoet. In dat geval serveren wij een passend alternatief.