seizoensmenu

Eindelijk mogen we u opnieuw ontvangen in ons restaurant! En we starten met een nieuw seizoensmenu waarbij asperges uiteraard een hoofdrol spelen. Asperges in combinatie met kreeft, langoustine en piepkuiken, … Ja, deze menu wil u zeker proeven! We hopen u snel te mogen ontvangen in ’t Witte Goud.

SEIZOENSMENU VAN DE CHEF | VANAF 9 JUNI  

op cederhout gegaarde kreeft | avocadosalade
gegrilde asperge | crème van dille | salty fingers
~~~
zeewolf uit de oven | salsa van seizoensgroentjes
boterraap | krokantje en olie van chorizo
~~~
*** gebakken langoustine | asperge | daslook
gerookte eidooier | mousselinesaus
~~~
gebraden piepkuiken | crème van verse erwtjes en munt
wok van groene asperge en morieljes | fondant aardappel
jus van morieljes
~~~
lauwwarm chocolade taartje | salade van verse aardbeien met citroenverbena
sorbet van passievrucht
of
kaasbordje geselecteerd door kaasmeester Harry Schockaert

 

4 gangen (zonder ***) 55,00 €
4 gangen met aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 78,00 €
5 gangen 68,00 €
5 gangen met aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 95,00 €

Naast aangepaste wijnen kan u ook kiezen voor aangepaste thees bij de gerechten. Elke Bertens, Belgisch kampioene tea/foodparing selecteerde voor ons 2 schitterende originethees uit Thailand en Taiwan. Verkrijgbaar per glas.

Wanneer u reserveert vanaf 4 personen vragen we u om uw keuze te beperken tot ons seizoensmenu.
Graag houden we rekening met allergieën of met een vegetarische keuze van onze gasten.
U kan dit steeds telefonisch vermelden of via bruno@twittegoud.be met uw reservatie.