seizoensmenu

Vanaf woensdag 28 februari serveren we u heel graag ons nieuw seizoensmenu. 4 of 5 gangen, aan u de keuze!
Op zondag kan u ook een 3-gangen variant van het seizoensmenu kiezen. Meer info daarover vindt u hier.
Tot binnenkort in ’t Witte Goud? Reserveer alvast uw tafeltje.

SEIZOENSMENU VAN DE CHEF  

ceviche van zeebaars | leche de tigre | krokant van inktvisinkt
avocado | granny smith appel | rode ui | prei kiemen
~~~
zeewolf uit de oven met kruidenkorst | schuim van Pecorino Romano
risotto van bombarijst met venkel, courgette en waterkers
of (in de 4-gangen menu)
hopscheuten ‘Temmerman’ in roomsaus met witbier ‘Blanche de Namur’
grijze garnalen | gepocheerd hoeve-eitje (supplement € 7)
~~~
*** soepje van boterraap | limoenroom | krokant van Serranoham
of (in de 5- gangen menu)
hopscheuten ‘Temmerman’ in roomsaus met witbier ‘Blanche de Namur’
grijze garnalen | gepocheerd hoeve-eitje (supplement € 7)
~~~
gebakken lamskroon | auberginekaviaar | jonge wortel
gestoofde babyspinazie | krieltjes | lamsjus met porto en tijm
~~~
bonbon van chocolademousse met kokosnoot
frambozenglazuur | vanillesaus
of
assortiment artisanale kazen

 

4 gangen (zonder ***) 61,00 €
4 gangen met aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 86,00 €
4 gangen met aangepaste topwijnen tot en met het hoofdgerecht 107,00 €
4 gangen met aangepaste alcoholvrije sappen tot en met het hoofdgerecht 79,00 €
 ~
5 gangen 75,00 €
5 gangen met aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 105,00 €
5 gangen met aangepaste topwijnen tot en met het hoofdgerecht 129,00 €
5 gangen met aangepaste alcoholvrije sappen tot en met het hoofdgerecht 99,00 €

Graag houden we rekening met allergieën of met een vegetarische keuze van onze gasten.
U kan dit steeds telefonisch vermelden of via bruno@twittegoud.be met uw reservatie.

Wij werken met dagverse producten, het kan gebeuren dat iets niet voorradig is of niet aan onze kwaliteitseisen voldoet. In dat geval serveren wij een passend alternatief.