seizoensmenu

Op 15 oktober start traditiegetrouw het wildseizoen. We ontvangen u dan ook graag met een nieuw seizoensmenu met wild in een glansrol. Carpaccio van hert, fazant ‘crème fine champagne’, aangevuld met andere seizoensproducten zoals zeebaars en Sint-Jacobsvruchten. Ja, deze menu wil u zeker proeven! We hopen u snel te mogen ontvangen in ’t Witte Goud.

SEIZOENSMENU VAN DE CHEF | VANAF 15 oktoBER  

carpaccio van in bessenthee gemarineerd en gerookt hert
crème van Vitelotte aardappel | geroosterde chioggia biet | walnoot
~~~
op vel gebakken zeebaars | schelpdiertjes
stamppot van andijvie met geroosterde tomaat
~~~
*** gebakken Sint-Jacobsvruchten
crème van hokkaido pompoen | chorizo crumble | rode shiso
~~~
gebakken fazantenborst | crème fine champagne
risottokroketjes met truffelcrème | aardpeer | grondwitloof | spruitjes
~~~
in kruiden gepocheerde appel | mousse van witte chocolade
toffeesaus | crunch van speculaas en hazelnoot
of
kaasbordje geselecteerd door kaasmeester Harry Schockaert

 

4 gangen (zonder ***) 55,00 €
4 gangen met aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 78,00 €
5 gangen 68,00 €
5 gangen met aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 95,00 €

Naast aangepaste wijnen kan u ook kiezen voor aangepaste thees bij de gerechten. Elke Bertens, Belgisch kampioene tea/foodparing selecteerde voor ons 2 schitterende originethees uit Thailand en Taiwan. Verkrijgbaar per glas.

Wanneer u reserveert vanaf 4 personen vragen we u om uw keuze te beperken tot ons seizoensmenu.
Graag houden we rekening met allergieën of met een vegetarische keuze van onze gasten.
U kan dit steeds telefonisch vermelden of via bruno@twittegoud.be met uw reservatie.