seizoensmenu

seizoenstomaat | gemarineerde zeebaars | guacamole
jus van komkommer met verveine en basilicum
~~~
op vel gebakken grietbot | zomertruffel
verse pasta met courgette, paprika en aubergine
jus met saffraan
~~~
*** halve geroosterde babykreeft met oude comté kaas en
gekonfijte citroen | gestoofde lamsoor
~~~
gebakken zomerree | gestoofde paksoi en slahart
knolselderij | gegrilde aardappel
jus met blauwe besjes
~~~
zomerfruit | hazelnootkrokant
mascarpone-yoghurt crème
passievruchtengelei | ijs van chocolade
of
kaasbordje geselecteerd door kaasmeester Harry Schockaert

 

4 gangen (zonder ***) 55,00 €
4 gangen met aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 78,00 €
5 gangen 68,00 €
5 gangen met aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 95,00 €

NIEUW! Naast aangepaste wijnen kan u ook kiezen voor aangepaste thees bij de gerechten. Elke Bertens, Belgisch kampioene tea/foodparing selecteerde voor ons 2 schitterende originethees uit Thailand en Taiwan. Verkrijgbaar per glas.

Wanneer u reserveert vanaf 4 personen vragen we u om uw keuze te beperken tot ons seizoensmenu.
Graag houden we rekening met allergieën of met een vegetarische keuze van onze gasten.
U kan dit steeds telefonisch vermelden of via bruno@twittegoud.be met uw reservatie.