Seizoensmenu

Seizoensmenu van de chef

Tartaar van zwaardvis in cannelloni met daikon, augurk en ricotta
crunch van bruin brood – haring kaviaar – kervel mayonaise
~~~
Op vel gebakken goudbrasem
stoofpotje van knolgroenten – jus van rode wijn
~~~
*** Krokant gebakken kalfszwezerik met gerookte kalfstong
bloemkool – chips van rode biet
~~~
Gebakken wilde eend – bigaradesaus
creme van pompoen met basilicum en parmezaan
wilde champignons – schorseneer – krokant van parmezaan
~~~
Brownie van donkere chocolade met bosbes en vlierbloesem
sorbet van blauwe bes – ganache van chocolade met rode wijn azijn
of
Kaasbordje geselecteerd door kaasmeester Harry Schockaert

 

4 (gangen zonder ***) 55,00 €
4 gangen met aangepaste wijnen1 78,00 €
5 gangen 68,00 €
5 gangen met aangepaste wijnen1 95,00 €

1kaas- en dessertwijn niet inbegrepen – € 6 per glas
Wanneer u reserveert vanaf 4 personen vragen we u om uw keuze te beperken tot ons seizoensmenu.
Graag houden we rekening met allergieën of met een vegetarische keuze van onze gasten.
U kan dit steeds telefonisch vermelden of via bruno@twittegoud.be met uw reservatie .