seizoensmenu

Vanaf woensdagmiddag 13 september serveren we u heel graag ons nieuw seizoensmenu. 4 of 5 gangen, aan u de keuze!
Op zondag kan u ook een 3-gangen variant van het seizoensmenu kiezen. Meer info daarover vindt u hier.
Tot binnenkort in ’t Witte Goud? Reserveer alvast uw tafeltje.

SEIZOENSMENU VAN DE CHEF  

tartaar van zeebaars | biscuit met Taggiasche olijven
crème van mascarpone met limoen
~~~
op vel gebakken heek | gestoofde sla met verse erwtjes en spinazie
zilveruitjes | licht yoghurtsausje met peterselie olie
~~~
*** gebakken sint-jacobsvrucht | krokant van pancetta
stoofpotje van prei en puntpaprika | parmezaan schilfers
~~~
gebakken barbarie eend | crème van pompoen met sinaasappel
gesauteerde wilde champignons | verse vijgen | jus met blauwe bessen
~~~
mousse van pure chocolade gevuld met braambessen
seizoensfruit | gebrande meringue
of
assortiment artisanale kazen

 

4 gangen (zonder ***) 61,00 €
4 gangen met aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 86,00 €
4 gangen met aangepaste topwijnen tot en met het hoofdgerecht 107,00 €
5 gangen 75,00 €
5 gangen met aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 105,00 €
5 gangen met aangepaste topwijnen tot en met het hoofdgerecht 129,00 €

Graag houden we rekening met allergieën of met een vegetarische keuze van onze gasten.
U kan dit steeds telefonisch vermelden of via bruno@twittegoud.be met uw reservatie.

Wij werken met dagverse producten, het kan gebeuren dat iets niet voorradig is of niet aan onze kwaliteitseisen voldoet. In dat geval serveren wij een passend alternatief.