seizoensmenu

We gaan de zomer in met een nieuw seizoensmenu. U waant zich meteen op een mediterraans terras. Zeebarbeel, bouillabaisse, kalfszwezerik,  zomerree, … Ja, deze menu wil u zeker proeven! We hopen u snel te mogen ontvangen in ’t Witte Goud.

SEIZOENSMENU VAN DE CHEF | 7 JUlI – 5 september  

carpaccio van seizoenstomaat | op vel gebakken zeebarbeel
fregola sarda | crème van Parmezaan
coulis van groene kruiden | geroosterde pijnboompitten
~~~
bouillabaisse van Noordzeevis | huisgemaakte rouille | ciabatta
~~~
*** krokant gebakken kalfszwezerik | crème van broccoli
bruine beukenzwammetjes | saus met appelsien
~~~
gebakken zomerree | vleesjus met port en framboos
jonge wortel | sugarsnaps | bloemkool
krokant van bladerdeeg met artisjok
~~~
cremeux van witte chocolade | vers fruit | espuma van yuzu
granité van framboos | krokant van honing
of
kaasbordje geselecteerd door kaasmeester Harry Schockaert

 

4 gangen (zonder ***) 55,00 €
4 gangen met aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 78,00 €
5 gangen 68,00 €
5 gangen met aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 95,00 €

Naast aangepaste wijnen kan u ook kiezen voor aangepaste thees bij de gerechten. Elke Bertens, Belgisch kampioene tea/foodparing selecteerde voor ons 2 schitterende originethees uit Thailand en Taiwan. Verkrijgbaar per glas.

Graag houden we rekening met allergieën of met een vegetarische keuze van onze gasten.
U kan dit steeds telefonisch vermelden of via bruno@twittegoud.be met uw reservatie.