seizoensmenu

DSC_0012

Vanaf woensdag 10 april serveren we u heel graag ons nieuw seizoensmenu. 4 of 5 gangen, aan u de keuze! Op zondag kan u ook een 3-gangen variant van het seizoensmenu kiezen. Meer info daarover vindt u hier.

Tot binnenkort in ’t Witte Goud? Reserveer alvast uw tafeltje.

SEIZOENSMENU VAN DE CHEF  

structuren van asperges | gerookte paling | mimosa van ei
broodcroutons | waterkers | daslook
~~~
op vel gebakken roodbaars | krokante pijlinktvis
tagliatelle van courgette, wortel en zeekraal
kaviaar van wasabi | jus van puntpaprika
~~~
*** krokant gebakken kalfszwezerik | bloemkool
stoofpotje van erwtjes en tuinbonen | jus met bonenkruid
~~~
gebakken Barbarie eend | aardappelmousseline
snijboontjes | groene en witte asperge | beukenzwammetjes
zachte saus van roze peper
~~~
gepocheerde rabarber | rood fruit
sorbet van zwarte bessen | amandelcrumble
of
assortiment artisanale kazen

 

4 gangen (zonder ***) 61,00 €
4 gangen met aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 86,00 €
4 gangen met aangepaste topwijnen tot en met het hoofdgerecht 107,00 €
4 gangen met aangepaste alcoholvrije sappen tot en met het hoofdgerecht 79,00 €
 ~
5 gangen 75,00 €
5 gangen met aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 105,00 €
5 gangen met aangepaste topwijnen tot en met het hoofdgerecht 129,00 €
5 gangen met aangepaste alcoholvrije sappen tot en met het hoofdgerecht 99,00 €

Graag houden we rekening met allergieën of met een vegetarische keuze van onze gasten.
U kan dit steeds telefonisch vermelden of via bruno@twittegoud.be met uw reservatie.

Wij werken met dagverse producten, het kan gebeuren dat iets niet voorradig is of niet aan onze kwaliteitseisen voldoet. In dat geval serveren wij een passend alternatief.