Seizoensmenu

Seizoensmenu van de chef

Tartaar van kalfsvlees in combinatie met zeebarbeel
krokante nori met sesam – wasabi – jus van komkommer
~~~
Op vel gebakken skrei – structuren van aardpeer – kervel
lichte jus van oud Brugge kaas
~~~
*** Koningskrabpoten uit de oven met espelette peper
fregola sarda met courgette, prei en limoen
~~~
Zacht gegaarde “Duroc” varkenswang met krokante korst van amandel
schorseneer – zalf van knolselder – jus van Gouden Carolus Classic
~~~
Passievrucht in combinatie met karamel en chocolade
ganache van chocolade – krokante kattentong van bastaard suiker
of
Kaasbordje geselecteerd door kaasmeester Harry Schockaert

 

4 (gangen zonder ***) 55,00 €
4 gangen met aangepaste wijnen1 78,00 €
5 gangen 68,00 €
5 gangen met aangepaste wijnen1 95,00 €

1kaas- en dessertwijn niet inbegrepen – € 6 per glas
Wanneer u reserveert vanaf 4 personen vragen we u om uw keuze te beperken tot ons seizoensmenu.
Graag houden we rekening met allergieën of met een vegetarische keuze van onze gasten.
U kan dit steeds telefonisch vermelden of via bruno@twittegoud.be met uw reservatie .