seizoensmenu

mousse van zoete aardappel | gerookte Oosterschelde paling
tzatziki | Granny Smith appel
~~~
gebakken zeetong | oesterbearnaise
seizoensbloemkool | rivierkreeftjes
~~~
*** gebakken patrijs | verse vijgen
witloof | cidersaus | rucola
~~~
gegrilde la presa van het Duroc varken | pittige romesco saus
verschillende soorten wortel | dooierzwammen | Anna aardappel
~~~
carpaccio van gemarineerde ananas
compote van mango met basilicum | sorbet van kokos
of
kaasbordje geselecteerd door kaasmeester Harry Schockaert

 

4 gangen (zonder ***) 55,00 €
4 gangen met aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 78,00 €
5 gangen 68,00 €
5 gangen met aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 95,00 €

Naast aangepaste wijnen kan u ook kiezen voor aangepaste thees bij de gerechten. Elke Bertens, Belgisch kampioene tea/foodparing selecteerde voor ons 2 schitterende originethees uit Thailand en Taiwan. Verkrijgbaar per glas.

Wanneer u reserveert vanaf 4 personen vragen we u om uw keuze te beperken tot ons seizoensmenu.
Graag houden we rekening met allergieën of met een vegetarische keuze van onze gasten.
U kan dit steeds telefonisch vermelden of via bruno@twittegoud.be met uw reservatie.