lunchmenu

Wekelijks serveren we een vast 3-gangen lunchmenu aan € 38 (€ 53 met aangepaste wijnen). Zowel in het voor- als hoofdgerecht hebt u de keuze tussen vis of vlees. Als dessert kan u kiezen voor een zoet dessert of koffie/thee.
Het lunchmenu is elke dag beschikbaar, behalve op vrijdag- en zaterdagavond. Dan serveren we enkel ons seizoensmenu.

LUNCHMENU 3-GANGEN | 6 t.e.m. 12 augustus  

– voorgerecht –

gelakt traag gegaard buikspek | zomers slaatje
avocado | zongedroogde tomaat | broodcroutons | pijnboompitten
of
courgettebloem gevuld met snoekbaars | pittige tomatensaus

– hoofdgerecht – 

saignant gebakken rundsfilet mignon
roomsaus van Parijse champignons | knolselder
gebakken slahart | verse frietjes
of
op vel gebakken ombervis | spaghetti van zomerse groentjes
pallourdes | jus van kokkels met saffraan

– dessert –

vers afgedraaid vanille roomijs | salade van seizoensvruchten
coulis van framboos
of
koffie/thee met huisgemaakte zoetigheden


NIEUW! Naast aangepaste wijnen kan u ook kiezen voor aangepaste thees bij de gerechten. Elke Bertens, Belgisch kampioene tea/foodparing selecteerde voor ons 2 schitterende originethees uit Thailand en Taiwan. Verkrijgbaar per glas.

Wanneer u reserveert vanaf 4 personen vragen we u om uw keuze te beperken tot ons seizoensmenu.
Graag houden we rekening met allergieën of met een vegetarische keuze van onze gasten.
U kan dit steeds telefonisch vermelden of via bruno@twittegoud.be met uw reservatie.