We serveren een vast 3-gangen lunchmenu aan € 42. Zowel in het voor- als hoofdgerecht hebt u de keuze tussen vis of vlees. Als dessert kan u kiezen voor een zoet dessert of koffie/thee.
Het lunchmenu is beschikbaar op woensdag, donderdag en vrijdagmiddag. Op deze momenten kan u uiteraard ook kiezen voor ons seizoensmenu.
LUNCHMENU 3-GANGEN | 12 T.e.m. 21 maart
– voorgerecht –
in look en peterselie gebakken sint-jacobsvruchten
verse pasta met inktvisinkt | prei
of
op lage temperatuur gegaard krokant buikspek
broccoli | schorseneer | barbecuesaus
of
hopscheuten ‘Temmerman’ in roomsaus met witbier
grijze garnalen | gepocheerd hoeve-eitje (supplement € 8)
– hoofdgerecht –
gebraden piepkuiken | roomsaus met dragon
aardappelgratin | aardpeer | grondwitloof | beukenzwammen
of
meunière gebakken rogvleugel | kruidenpuree
kappertjes | tomaat | aardpeer | beukenzwammen
– dessert –
gebakken ananas | coulis van bosbessen
tonka roomijs | kroepoek van chocolade
of
koffie/thee met huisgemaakte zoetigheden
3 gangen | 42,00 € |
3 gangen met aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht | 58,00 € |
3 gangen met aangepaste topwijnen tot en met het hoofdgerecht | 70,00 € |
3 gangen met aangepaste alcoholvrije sappen tot en met het hoofdgerecht | 54,00 € |
Graag houden we rekening met allergieën of met een vegetarische keuze van onze gasten.
U kan dit steeds telefonisch vermelden of via bruno@twittegoud.be met uw reservatie.
Wij werken met dagverse producten, het kan gebeuren dat iets niet voorradig is of niet aan onze kwaliteitseisen voldoet.
In dat geval serveren wij een passend alternatief.
Op feestdagen werken we ook met onze zondag@twittegoud en dus niet met onze lunchmenu.