lunchmenu

Wekelijks serveren we een vast 3-gangen lunchmenu aan € 38 (€ 53 met aangepaste wijnen). Zowel in het voor- als hoofdgerecht hebt u de keuze tussen vis of vlees. Als dessert kan u kiezen voor een zoet dessert of koffie/thee.
Het lunchmenu is elke dag beschikbaar, behalve op vrijdag- en zaterdagavond. Dan serveren we enkel ons seizoensmenu.

LUNCHMENU 3-GANGEN | 2 t.e.m. 8 JUlI  

– voorgerecht –

zomerse risotto met gekonfijte citroen, rozemarijn en
oesterzwam | schartong | jus van verse kruiden
of
rundscarpaccio gebakken in 4 soorten peper | zomertruffel
mosterdsalade | Parmezaan schilfers

– hoofdgerecht – 

op lage temperatuur gegaarde Barbarie eend
zachte pepersaus | knolselder | mini courgette | beukenzwam
of
op vel gebakken goudbrasem | zachte currysaus
zomerse pasta met zeekraal, courgette, paprika, gekonfijte
citroen, beukenzwam en zongedroogde tomaat

– dessert –

soepje van cavaillon meloen met Belgische clover gin
krokant van bladerdeeg met hangop yoghurt, vlierbloesem en framboos
of
koffie/thee met huisgemaakte zoetigheden


NIEUW! Naast aangepaste wijnen kan u ook kiezen voor aangepaste thees bij de gerechten. Elke Bertens, Belgisch kampioene tea/foodparing selecteerde voor ons 2 schitterende originethees uit Thailand en Taiwan. Verkrijgbaar per glas.

Wanneer u reserveert vanaf 4 personen vragen we u om uw keuze te beperken tot ons seizoensmenu.
Graag houden we rekening met allergieën of met een vegetarische keuze van onze gasten.
U kan dit steeds telefonisch vermelden of via bruno@twittegoud.be met uw reservatie.