lunchmenu

Wekelijks serveren we een vast 3-gangen lunchmenu aan € 38 (€ 53 met aangepaste wijnen). Zowel in het voor- als hoofdgerecht hebt u de keuze tussen vis of vlees. Als dessert kan u kiezen voor een zoet dessert of koffie/thee.
Het lunchmenu is elke dag beschikbaar, behalve op vrijdag- en zaterdagavond. Dan serveren we enkel ons seizoensmenu.

LUNCHMENU 3-GANGEN | 11 t.e.m. 23 SEPTEMBER  

– voorgerecht –

langoustines à la plancha | zeekraal
tomaat | espelette boter
of
rundstartaar | gemarineerde oester | limoen
komkommer | gepofte zwarte rijst

– hoofdgerecht – 

gebakken wilde eend | gebraiseerd witloof
verschillende soorten wortel | crème van pompoen | Anna aardappel
vleesjus met honing en tijm
of
op vel gebakken kabeljauw | verschillende soorten bloemkool
puree van aardappel | kruidige witte wijnsaus

– dessert –

compote van mango met basilicum | mousse van witte chocolade
krokant van kokos
of
koffie/thee met huisgemaakte zoetigheden


Naast aangepaste wijnen kan u ook kiezen voor aangepaste thees bij de gerechten. Elke Bertens, Belgisch kampioene tea/foodparing selecteerde voor ons 2 schitterende originethees uit Thailand en Taiwan. Verkrijgbaar per glas.

Wanneer u reserveert vanaf 4 personen vragen we u om uw keuze te beperken tot ons seizoensmenu.
Graag houden we rekening met allergieën of met een vegetarische keuze van onze gasten.
U kan dit steeds telefonisch vermelden of via bruno@twittegoud.be met uw reservatie.