Kaart

Seizoensmenu van de chef

Gebakken langoustine – flan en couscous van bloemkool
huisgemaakte rouille – krokant van kapper – hangop yoghurt
~~~
Mechelse asperges – Vlaamse wijze
met in huis gerookte Schotse zalm of Jamon Ibèrico
~~~
*** Op vel gebakken roodbaars – andijvie in Oude Geuze
crème en krokant van Cevenne ui
~~~
Kalfsribeye met Finse mosterd – snijboon – groene asperge – morieltjes
aardappel met karnemelk en zure room – kalfsjus met bonenkruidboter
~~~
Riz condé – verse mango – sorbet van passievrucht – Rice Krispies
espuma van Matcha thee
of
Kaasbordje geselecteerd door kaasmeester Harry Schockaert

55,00 €
4 gangen met aangepaste wijnen1 78,00 €
5 gangen 68,00 €
5 gangen met aangepaste wijnen1 95,00 €

1
kaas- en dessertwijn niet inbegrepen – € 6 per glas
Wanneer u reserveert vanaf 4 personen vragen we u om uw keuze te beperken tot ons seizoensmenu.
Graag houden we rekening met allergieën of met een vegetarische keuze van onze gasten.
U kan dit steeds telefonisch vermelden of via bruno@twittegoud.be met uw reservatie .