menukaart

seizoensmenu van de chef

lasagne van chioggiabiet | mousse en filet van gerookte paling
structuren van koolrabi | gel van yuzu
broodcroutons | balsamicosiroop
~~~
op vel gebakken Noorse Skrei | crème van aardpeer | gekarameliseerd witloof
kroepoek met kardemon | emulsie van citroenverbena
~~~
*** soepje van verse erwtjes | gebakken gamba
kerriemascarpone | krokant slahart met munt
~~~
gegrild kalfsvlees | vleesjus met salie
geglaceerde mini knolwortel | crème van peterseliewortel
rode kool met appel | gratin van aardappel en knolselder
~~~
chocolade ganache met ananas | krokante bodem van brokkeldeeg
cremeux van limoen en passievrucht | mousse van limoncello
of
kaasbordje geselecteerd door kaasmeester Harry Schockaert

4 gangen (zonder ***) 55,00 €
4 gangen met aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 78,00 €
5 gangen 68,00 €
5 gangen met aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 95,00 €

Wanneer u reserveert vanaf 4 personen vragen we u om uw keuze te beperken tot ons seizoensmenu.
Graag houden we rekening met allergieën of met een vegetarische keuze van onze gasten.
U kan dit steeds telefonisch vermelden of via bruno@twittegoud.be met uw reservatie .