Kaart

Seizoensmenu van de chef

Asperges in verschillende bereidingen – kruidensalade – pompelmoes
gezouten en gedroogde tonijn en spek – Marcona amandelen
~~~
Warm gerookte Schotse zalm – gestoofde lamsoor
in panko krokant gebakken asperges – coulis van waterkers
~~~
*** Geroosterde halve babykreeft met verse pasta en oesterzwammen
~~~
Jonge duif uit de Anjou – vleesjus met salie
gegrilde groene asperge – broccoli – boterboontjes – primeur Ratte aardappelen
~~~
Chibouste, marshmallow en coulis van kersen
sorbet en krokant van chocolade – pistache
of
Kaasbordje geselecteerd door kaasmeester Harry Schockaert

55,00 €
4 gangen met aangepaste wijnen1 78,00 €
5 gangen 68,00 €
5 gangen met aangepaste wijnen1 95,00 €

1
kaas- en dessertwijn niet inbegrepen – € 6 per glas
Wanneer u reserveert vanaf 4 personen vragen we u om uw keuze te beperken tot ons seizoensmenu.
Graag houden we rekening met allergieën of met een vegetarische keuze van onze gasten.
U kan dit steeds telefonisch vermelden of via bruno@twittegoud.be met uw reservatie .