menukaart

seizoensmenu van de chef

gemarineerde makreel en zijn rillette | zuurdesembrood
salsa van appel, lente-ui, selder en walnoot
~~~
zeewolf met krokante kruidenkorst
andijvie | boterraap | mini inktvis | jus met saffraan
of
hopscheuten in witbier | gepocheerd hoeve-eitje | Zeebrugse grijze garnalen
(supplement € 6)
~~~
*** bisque van garnalen | armagnac | crème d’Isigny
of
hopscheuten in witbier | gepocheerd hoeve-eitje | Zeebrugse grijze garnalen
(supplement € 6)
~~~
gebakken lomo duroc | ratatouille van zuiderse primeurgroenten
groene asperges | knolselder | gaufrette aardappelen
~~~
bosvruchtenmousse | chocoladebiscuit met framboos
yoghurtmousse | violette gelei | pistache spongecake
of
kaasbordje geselecteerd door kaasmeester Harry Schockaert

4 gangen (zonder ***) 55,00 €
4 gangen met aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 78,00 €
5 gangen 68,00 €
5 gangen met aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 95,00 €

NIEUW! Naast aangepaste wijnen kan u ook kiezen voor aangepaste thees bij de gerechten. Elke Bertens, Belgisch kampioene tea/foodparing selecteerde voor ons 3 schitterende originethees uit Thailand en Taiwan. Verkrijgbaar per glas.

Wanneer u reserveert vanaf 4 personen vragen we u om uw keuze te beperken tot ons seizoensmenu.
Graag houden we rekening met allergieën of met een vegetarische keuze van onze gasten.
U kan dit steeds telefonisch vermelden of via bruno@twittegoud.be met uw reservatie.