Kaart

Seizoensmenu van de chef

Ceviche van forel – gerookte yoghurt
dille – komkommer – appel – radijs
~~~
Op vel gebakken witte heilbot
spaghetti van wortel, courgette en peulerwt
zachte currysaus – salade van papaja en verse kruiden
~~~
*** Bouchot mosselen – tomaat – zeekraal
Blanke botersaus van tomaat en saffraan
~~~
Saignan gebakken Hereford filet mignon
saus van roze peper en mosterd
crème van broccoli – bosui – stro aardappelen
~~~
gepocheerde nectarine – vers seizoen fruit – amandelijs
gebrande sabayoni
of
Kaasbordje geselecteerd door kaasmeester Harry Schockaert

55,00 €
4 gangen met aangepaste wijnen1 78,00 €
5 gangen 68,00 €
5 gangen met aangepaste wijnen1 95,00 €

1
kaas- en dessertwijn niet inbegrepen – € 6 per glas
Wanneer u reserveert vanaf 4 personen vragen we u om uw keuze te beperken tot ons seizoensmenu.
Graag houden we rekening met allergieën of met een vegetarische keuze van onze gasten.
U kan dit steeds telefonisch vermelden of via bruno@twittegoud.be met uw reservatie .