Traiteur feestdagen

Geniet tijdens de feestdagen ook thuis van de culinaire kunsten van chef Bruno.

3-gangen menu aan € 39

Huisbereide terrine van wild – witloof – peer – vijgen – kramiek brood
Of
Gravad Lax zalm – bloemkool in verschillende bereidingen – Avruga kaviaar – yoghurt

Gebakken hertenkalf – wild saus met blauwe bes
aardappelgratin – zalf van knolselder – Belgisch grondwitloof
Brusselse spruitjes met spek
Of
Op vel gebakken goudbrasem
verse tagliatelle met prei, grijze cantharellen, courgette en rode ui

Glaasje met een compote van mango – mousse van amandel – cremeux van exotisch fruit
Of
Taartje met zoute karamel, bloedappelsien en ganache van chocolade uit Ecuador

U kunt dit menu ook uitbreiden met één of twee voorgerechtjes:

Romige pompoensoep met curry, komijn en koriander – krokant van Prosciutto
€ 7
Halve kreeft onder krokante korst van oude Comté en basilicum
€ 20

De gerechten zijn eenvoudig thuis op te warmen.
Alle smaken blijven bewaard dankzij de handige handleiding die wordt meegeleverd.

Reserveren voor kerstperiode tot 21-12-2018
Reserveren voor eindejaar tot 28-12-2018

Afhaalmogelijkheden
Maandag 24/12 tussen 14u en 16u
Dinsdag 25/12 tussen 10u en 11u
Maandag 31/12 tussen 14u en 16u
Dinsdag 01/01 tussen 11u en 12u

Bestellingen doorgeven gaat het makkelijkste via mail bruno@twittegoud.be
of eventueel telefonisch op 015/63.62.75

Chef Bruno Iwens

Restaurant ’t witte goud
Dorpstraat 5, 2811 Leest
015/63.62.75

www.twittegoud.be – bruno@twittegoud.be

Met de eindejaarsfeestdagen werken we met een vast traiteur menu,
gedurende de rest van het jaar sta ik ook open voor andere traiteur diensten, kok aan huis, …
Deze werk ik dan steeds uit op maat van de klant.
Contacteer me gerust voor meer info.