Traiteur feestdagen

Geniet tijdens de feestdagen ook thuis van de culinaire kunsten van chef Bruno.

3-gangen menu aan € 39

Carpaccio van hert – gerookte appel – rode biet – notenbrood
Of
Tataki van zalm met sesam en gember – fregola sarda – gemarineerde komkommer

Gebakken wilde eend – wild saus met wilde champignons
aardappelgratin met truffel – zalf van knolselder – Belgisch grondwitloof
Brusselse spruitjes met spek
Of
Waterzooi van Noordzeevis – spaghetti van groentjes – hertoginnenaardappelen

Glaasje met een compote van kersen – Kirsch – cremeux van Madagascar chocolade
Of
Mousse van cocos en passie – biscuit – knapperig gebak van pistache

U kunt dit menu ook uitbreiden met één of twee voorgerechtjes:

Pittige soep van pastinaak met gepofte quinoa
€ 7
Halve kreeft onder krokante korst van oude Comté en basilicum
€ 20

De gerechten zijn eenvoudig thuis op te warmen.
Alle smaken blijven bewaard dankzij de handige handleiding die wordt meegeleverd.

Reserveren voor kerstperiode tot 21-12-2017
Reserveren voor eindejaar tot 28-12-2017

Afhaalmogelijkheden
Zondag 24/12 tussen 14u en 16u
Maandag 25/12 tussen 10u en 11u
Zondag 31/12 tussen 14u en 16u
Maandag 01/01 tussen 11u en 12u

Bestellingen doorgeven gaat het makkelijkste via mail bruno@twittegoud.be
of eventueel telefonisch op 015/63.62.75

Chef Bruno Iwens

Restaurant ’t witte goud
Dorpstraat 5, 2811 Leest
015/63.62.75

www.twittegoud.be – bruno@twittegoud.be

Met de eindejaarsfeestdagen werken we met een vast traiteur menu,
gedurende de rest van het jaar sta ik ook open voor andere traiteur diensten, kok aan huis, …
Deze werk ik dan steeds uit op maat van de klant.
Contacteer me gerust voor meer info.