traiteur zorgverleners

’t Witte Goud steunt alle zorgverleners in deze barre Corona-tijden. Na een drukke werkdag hebt u als zorgverlener misschien geen fut meer om uitgebreid te koken, of boodschappen te doen? Vanaf 2 april organiseren we wekelijks op donderdag en vrijdag een traiteurservice enkel en alleen voor zorgverleners. Wij voorzien een hoofdgerecht met daarbij de keuze tussen vlees of vis voor € 14. Als u dit wenst uit te breiden met een dessert betaalt u € 18.

menu donderdag 23 april en vrijdag 24 april

– hoofdgerecht –

gebakken lamsfilet | vleesjus met thijm
gegratineerde tomaat | wortelpuree | snijboon | gebakken zoete aardappel

of

brandade van kabeljauw met jonge prei | gebakken gamba’s
witte wijnsaus | zeespinazie

– dessert –

panna cotta geparfumeerd met rozenblaadjes en vanille
vers seizoensfruit | coulis van framboos

bestellen EN AFHALEN

Als zorgverlener kan u dit menu bestellen tot woensdagavond 22 april (18u).
NIEUW: Bestel online of telefonisch op tel. 015 63 62 75 of via bruno@twittegoud.be
Het afhaalmoment is te bespreken bij uw bestelling.

op de hoogte blijven

Wenst u op de hoogte te blijven van onze traiteurservice voor hulpverleners? Bezorg ons dan uw e-mailadres en u ontvangt wekelijks het nieuwe menu in uw digitale brievenbus.