lunch@terras 25-26-27-28 mei

Van dinsdag- t.e.m. vrijdagmiddag serveren we een wekelijks wisselend 3-gangen lunchmenu aan € 38 (€ 53 met aangepaste wijnen). Zowel in het voor- als hoofdgerecht hebt u de keuze tussen vis of vlees. Als dessert kan u kiezen voor een zoet dessert of koffie/thee.
Lunchen op ons terras kan vanaf 11 mei elke middag op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag en dit alvast tot eind mei.

LUNCH@TERRAS 3-GANGEN
25 T.E.M. 28 MEI (enkel ’s middags)  

– voorgerecht –

gebakken gamba’s | asperge | daslook
gerookte eidooier | mousselinesaus
of
jonge duif uit Anjou | verse pasta
morieljes | zomertruffel

– hoofdgerecht – 

la presa van het duroc varken | vleesjus met bonenkruid
verschillende soorten bloemkool | aardappeltaartje met spek
of
gebakken sliptong ‘meunière’
verschillende soorten bloemkool | peterselieaardappelen

– dessert –

gemarineerde rabarber en basilicum
mousse van witte chocolade
verse aardbeien met citroenmelisse
of
koffie/thee met huisgemaakte zoetigheden


Naast aangepaste wijnen kan u ook kiezen voor aangepaste thees bij de gerechten. Elke Bertens, Belgisch kampioene tea/foodparing selecteerde voor ons 2 schitterende originethees uit Thailand en Taiwan. Verkrijgbaar per glas.

Graag houden we rekening met allergieën of met een vegetarische keuze van onze gasten.
U kan dit steeds telefonisch vermelden of via bruno@twittegoud.be met uw reservatie.