lunch@terras 11-12-13-14 mei

Van dinsdag- t.e.m. vrijdagmiddag serveren we een wekelijks wisselend 3-gangen lunchmenu aan € 38 (€ 53 met aangepaste wijnen). Zowel in het voor- als hoofdgerecht hebt u de keuze tussen vis of vlees. Als dessert kan u kiezen voor een zoet dessert of koffie/thee.
Lunchen op ons terras kan vanaf 11 mei elke middag op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag en dit alvast tot eind mei.

LUNCH@TERRAS 3-GANGEN
11 T.E.M. 14 MEI (enkel ’s middags)  

– voorgerecht –

panna cotta van witte asperge | zalm ‘gravad lax’
pesto van postelein | geroosterde pijnboompitten | erwtasperges
of
carpaccio van kort geschroeid rundsvlees in 4 soorten peper
mousse van zoete aardappel | Japanse mosterdsla
crumble van gerookte forel | truffelmayonaise

– hoofdgerecht – 

gebakken haasje van het Spaans Duroc varken
ratatouille van zuiderse primeurgroenten | rode en witte bolajuin
vleesjus met salie | gebakken aardappeltjes met kruiden
of
gebakken zeeduivel | stoofpotje van asperges, tuinbonen en erwtjes
vissaus met graantjesmosterd | ratte aardappeltjes

– dessert –

mousse van bosvruchten | brownie van pure chocolade met walnoot
tartaar van verse aardbei met citroenverbena en honing
of
koffie/thee met huisgemaakte zoetigheden


Naast aangepaste wijnen kan u ook kiezen voor aangepaste thees bij de gerechten. Elke Bertens, Belgisch kampioene tea/foodparing selecteerde voor ons 2 schitterende originethees uit Thailand en Taiwan. Verkrijgbaar per glas.

Graag houden we rekening met allergieën of met een vegetarische keuze van onze gasten.
U kan dit steeds telefonisch vermelden of via bruno@twittegoud.be met uw reservatie.