livecooking@terras 8-9 mei | 14-15-16 mei

Op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag zetten we onze keuken letterlijk buiten. We serveren een tweewekelijks wisselend 4-gangenmenu dat we buiten op onze Ofyr-bbq en Big Green Egg klaarmaken. Alle gerechten worden à la minute voor uw ogen klaargemaakt. Livecooking dus! En zoals steeds met de allerbeste seizoensproducten.

Livecooking@terras vindt vanaf 8 mei plaats op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag en dit alvast tot eind mei.

Livecooking@TERRAS 4-GANGEN
8-9 mei | 14-15-16 MEI  

carpaccio van kort geschroeid rundsvlees in 4 soorten peper
mousse van zoete aardappel | Japanse mosterdsla
crumble van gerookte forel | truffelmayonaise

gebakken gamba’s | asperge | daslook
gerookte eidooier | mousselinesaus

traag gegaarde lamsbout uit de Big Green Egg
gepofte seizoensgroenten | lamsjus met honing en tijm
geroosterde Hasselback aardappel met kruidenolie

gegrilde ananas met rietsuiker
crème van mascarpone met rood fruit

4 gangen | € 60
4 gangen all-in (apero, menu, aangepaste wijn, water, koffie/thee) | € 90


Naast aangepaste wijnen kan u ook kiezen voor aangepaste thees bij de gerechten. Elke Bertens, Belgisch kampioene tea/foodparing selecteerde voor ons 2 schitterende originethees uit Thailand en Taiwan. Verkrijgbaar per glas.

Graag houden we rekening met allergieën of met een vegetarische keuze van onze gasten.
U kan dit steeds telefonisch vermelden of via bruno@twittegoud.be met uw reservatie.