livecooking@terras 21-22-23 mei | 28-29-30 mei

Op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag zetten we onze keuken letterlijk buiten. We serveren een tweewekelijks wisselend 4-gangenmenu dat we buiten op onze Ofyr-bbq en Big Green Egg klaarmaken. Alle gerechten worden à la minute voor uw ogen klaargemaakt. Livecooking dus! En zoals steeds met de allerbeste seizoensproducten.

Livecooking@terras vindt vanaf 8 mei plaats op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag en dit alvast tot eind mei.

LIVECOOKING@TERRAS 4-GANGEN
21-22-23 MEI | 28-29-30 MEI  

op cederhout gegaarde kreeft | avocadosalade
gegrilde asperge | crème van dille | salty fingers

op vel gebakken goudbrasem met schelpdiertjes
zeekraal met tomaat | schuimige jus van schelpdiertjes

côte à l’os vanop de Ofyr | gekonfijte aubergine
gegrilde groene asperge | aardappel in de schil met kruidenboter
vers geslagen béarnaisesaus

verloren brood | salade van verse aardbeien met Sambucca
vers afgedraaid vanille roomijs

4 gangen | € 60
4 gangen all-in (apero, menu, aangepaste wijn, water, koffie/thee) | € 90


Naast aangepaste wijnen kan u ook kiezen voor aangepaste thees bij de gerechten. Elke Bertens, Belgisch kampioene tea/foodparing selecteerde voor ons 2 schitterende originethees uit Thailand en Taiwan. Verkrijgbaar per glas.

Graag houden we rekening met allergieën of met een vegetarische keuze van onze gasten.
U kan dit steeds telefonisch vermelden of via bruno@twittegoud.be met uw reservatie.