A la carte

Om u een vlotte service te garanderen vragen we om
vanaf meer dan 4 tafelgenoten een menu te bestellen.
VOORGERECHTEN
gemarineerde makreel en zijn rillette | zuurdesembrood | salsa van appel, lente-ui, selder en walnoot € 18
bisque van garnalen | armagnac | crème d’Isigny € 16
hopscheuten in witbier | gepocheerd hoeve-eitje | Zeebrugse grijze garnalen € 28
Klassieker
huisgemaakte garnaalkroketten € 18
jamon iberico bellota € 18

 

HOOFDGERECHTEN
gebakken lomo(filet) van het Duroc varken | ratatouille van zuiderse primeurgroenten | groene asperges | knolselder | gaufrette aardappelen € 30
zeewolf met krokante kruidenkorst | andijvie | boterraap | mini inktvis | kruidenpuree | jus met saffraan € 30
onder zoutkorst gebakken zeebaars (900gr) | Priorat-olijfolie | peterselieaardappelen (per 2 personen) € 38 p.p.s.
Klassieker
gebakken rogvleugel | kappertjes | tomaat | hazelnootboter € 30
gebakken kalfsribeye | zachte pepersaus | groentengarnituur € 32

 

DESSERTEN
dame blanche € 8
Irish coffee € 8
bosvruchtenmousse | chocoladebiscuit met framboos | yoghurtmousse | violette gelei | pistache spongecake € 11
vers geslagen sabayon met huisbereid vanilleroomijs € 11
kaasbordje geselecteerd door kaasmeester Harry Schockaert € 12