A la carte

Om u een vlotte service te garanderen vragen we u
vanaf meer dan 4 tafelgenoten een menu te bestellen
VOORGERECHTEN
Gebakken langoustine – flan en couscous van bloemkool – huisgemaakte rouille – krokant van kapper – hangop yoghurt € 20
Gebakken jonge duif – Mechelse asperges – tuinbonen – vlees jus € 22
Soepje van waterkers – gerookte paling – Crème d’Isigny € 16
Klassieker
Mechelse asperges op Vlaamse wijze € 18
Tartaar van lamsvlees – Brioche – dragon mayonaise € 20

 

HOOFDGERECHTEN
Kalfsribeye met Finse mosterd – snijboon – groene asperge – morieltjes – aardappel met karnemelk en zure room
kalfsjus met bonenkruidboter
€ 32
Op vel gebakken roodbaars – andijvie in Oude Geuze – tuinbonen – crème en krokant van Cevenne ui € 30
 Onder zoutkorst gebakken zeebaars (900gr), Priorat-olijfolie, peterselieaardappelen (per 2 personen) € 38 p.p.s.
Klassieker
Gebakken zeeduivel – Sauce Vierge – kruidenpuree € 30
Rubia Gallega filet pur – verse frietjes – kruidenboter – groenten garnituur € 32

 

DESSERTEN
Dame blanche € 8
Irish Coffee € 8
Riz condé – verse mango – sorbet van passievrucht – Rice Krispies – espuma van Matcha thee € 11
Vers geslagen sabayon met huisbereid vanilleroomijs € 11
Kaasbordje geselecteerd door kaasmeester Schockaert € 12