A la carte

Om u een vlotte service te garanderen vragen we u
vanaf meer dan 4 tafelgenoten een menu te bestellen
VOORGERECHTEN
Terrine van wild konijn – relish van rode biet, mierikswortel en appel boerenbrood – graantjesmosterd € 18
Gebakken Sint-Jakobsvruchten – knolselder – babyspinazie – crumble van prosciutto € 22
Witloofsoepje met curry en gerookte zalm € 16
Klassieker
Huisgemaakte garnaalkroketten met zijn garnituur € 22
Rundscarpaccio gebakken in verschillende pepers – gebrande pijnboompitten truffelmayonaise – rucola € 18

 

HOOFDGERECHTEN
Gegrild hertenkalf – zalf van pastinaak – knolwortel – grond witloof amandelkroketjes – poivrade saus € 30
Op vel gebakken grietbot – boerenkool – wilde champignons – waterkers – kruidenpuree € 32
 Onder zoutkorst gebakken zeebaars (900gr), Priorat-olijfolie, peterselieaardappelen (per 2 personen) € 38 p.p.s.
Klassieker
Gebakken hazenrug met zijn garnituur “Arlequin” (per 2 personen) € 36
Gebakken rogvleugel – kappertjes – tomaat – citroenboter – kruidenpuree € 30

 

DESSERTEN
Dame blanche € 8
Irish Coffee € 8
In Glühwein gekonfijte peer – clafoutis van peer – krokant van gekonfijte sinaasappel – Glüwein kruiden roomijs € 11
Vers geslagen sabayon met huisbereid vanilleroomijs € 11
Kaasbordje geselecteerd door kaasmeester Schockaert € 12