A la carte

Om u een vlotte service te garanderen vragen we u
vanaf meer dan 4 tafelgenoten een menu te bestellen
VOORGERECHTEN
Carpaccio van hert – terrine van ganzenlever – rode biet – notenbrood – licht gerookte appel € 18
Sint-Jakobsvrucht – Lardo di Colonnata – risotto met boschampignons crumble van Conté kaas € 22
Soepje van aardpeer – gepocheerde kwarteleitjes – herfsttruffel € 16
Klassieker
Koningskrabpoten met blanke botersaus € 26
Jamon Ibérico Belotta (35 maanden gerijpt) € 18

 

HOOFDGERECHTEN
Gebakken fazantenfilet – Anna aardappelen met trufelsalsa – groene kool – boterraap € 32
Op vel gebakken ombervis – hutsepot van winterse groenten met ossentong € 30
 Onder zoutkorst gebakken zeebaars (900gr), Priorat-olijfolie, peterselieaardappelen (per 2 personen) € 38 p.p.s.
Klassieker
Tournedos van hert – wildjus met veenbessen – herfstgarnituur € 32
Gebakken rog vleugel met hazelnootboter – kappertjes – tomaat € 30

 

DESSERTEN
Dame blanche € 8
Irish Coffee € 8
appel – rabarber – witte chocolade – ijs van dulce de leche € 11
Vers geslagen sabayon met huisbereid vanilleroomijs € 11
Kaasbordje geselecteerd door kaasmeester Schockaert € 12