A la carte

Om u een vlotte service te garanderen vragen we u
vanaf meer dan 4 tafelgenoten een menu te bestellen
VOORGERECHTEN
Op vel gebakken zeebarbeel – fregola sarda – paprika – basilicum – bergamot € 20
Rode pasta Vongole € 20
Nieuw Hollandse maatjes – fijne boontjes – ajuin € 14
Klassieker
In huis gemaakte garnaalkroketten € 22
Carpaccio van kalfvlees – kruidensalade – parmezaan schilfers € 18

 

HOOFDGERECHTEN
Filet van wilde eend – cantharellen – koolrabi – vleesjus – knolselder afgekruid met koffie en sherry – kroketje met knolselder € 34
Filet van heek – romesco saus – romanesco – parmezaan – kappers – amandel € 30
 Onder zoutkorst gebakken zeebaars (900gr), Priorat-olijfolie, peterselieaardappelen (per 2 personen) € 38 p.p.s.
Klassieker
Op vel gebakken zalm – mousseline saus – kruidenpuree € 30
Gebakken lamskroon – salsa van tomaat – groenten garnituur € 34

 

DESSERTEN
Dame blanche € 8
Irish Coffee € 8
appel – rabarber – witte chocolade – ijs van dulce de leche € 11
Vers geslagen sabayon met huisbereid vanilleroomijs € 11
Kaasbordje geselecteerd door kaasmeester Schockaert € 12