A la carte

Om u een vlotte service te garanderen vragen we u
vanaf meer dan 4 tafelgenoten een menu te bestellen
VOORGERECHTEN
Tartaar van kalfsvlees – krokant gebakken Nobashi garnaal – bouillon van geroosterde tomaat – sorbet van tomaat en olijfolie € 18
Koningskrabpoten met blanke botersaus € 26
Consommé van ossenstaart met ravioli van ossenstaart € 16
Klassieker
Meunier gebakken Sint-Jakobsvruchten met gestoofd witloof € 22
Huisbereide terrine van ganzenlever € 20

 

HOOFDGERECHTEN
Gebakken hertenkalf – risotto van knolselder met karnemelk – rode kool – Pommes Bouchon – noorderkrieken € 32
Brandade van kabeljauw – gebakken kabeljauw – espuma van Dijonaise – krokant van schaaldieren € 30
 Onder zoutkorst gebakken zeebaars (900gr), Priorat-olijfolie, peterselieaardappelen (per 2 personen) € 38 p.p.s.
Klassieker
Gebakken Hazenrug ‘Harlekijn” (per 2 personen) € 38
Aan de graat gebakken tarbot met winterse garnituur – Dijonaise saus € 34

 

DESSERTEN
Dame blanche € 8
Irish Coffee € 8
appel – rabarber – witte chocolade – ijs van dulce de leche € 11
Vers geslagen sabayon met huisbereid vanilleroomijs € 11
Kaasbordje geselecteerd door kaasmeester Schockaert € 12