A la carte

Om u een vlotte service te garanderen vragen we u
vanaf meer dan 4 tafelgenoten een menu te bestellen
VOORGERECHTEN
Ceviche van forel – gerookte yoghurt – dille – komkommer – appel – radijs € 18
Bouchot mosselen – tomaat – zeekraal – Blanke botersaus van tomaat en saffraan € 20
Frisse venkelsoep met Ricard en krokante Chorizo € 16
Klassieker
Kort gebakken babykreeft – gestoofde lamsoor met gekonfijte citroen € 20
Jamon Ibérico Belotta (35 maand gerijpt) € 18

 

HOOFDGERECHTEN
Saignan gebakken Hereford filet mignon – saus van roze peper en mosterd – crème van broccoli – bosui – stro aardappelen € 30
Op vel gebakken witte heilbot – spaghetti van wortel, courgette en peulerwt – zachte currysaus – salade van papaja en verse kruiden € 32
 Onder zoutkorst gebakken zeebaars (900gr), Priorat-olijfolie, peterselieaardappelen (per 2 personen) € 38 p.p.s.
Klassieker
Gebakken zeeduivel – Sauce Vierge – kruidenpuree € 30
Gebraden piepkuiken – stoofpotje van boterboontjes, tuinbonen en erwtjes – gebak van aardappel met chorizo – vleesjus met salie € 30

 

DESSERTEN
Dame blanche € 8
Irish Coffee € 8
gepocheerde nectarine – vers seizoen fruit – amandelijs – gebrande sabayon € 11
Vers geslagen sabayon met huisbereid vanilleroomijs € 11
Kaasbordje geselecteerd door kaasmeester Schockaert € 12