A la carte

Om u een vlotte service te garanderen vragen we om
vanaf meer dan 4 tafelgenoten een menu te bestellen.
VOORGERECHTEN
lasagne van chioggiabiet | mousse en filet van gerookte paling | structuren van koolrabi | gel van yuzu | broodcroutons | balsamicosiroop € 18
soepje van verse erwtjes | gebakken gamba | kerriemascarpone | krokant slahart met munt € 18
Klassieker
in huis gerookte zalm met zijn garnituur € 18
huisbereide terrine van ganzenlever | confit van cevenne ui | balsamico € 22

 

HOOFDGERECHTEN
traag gegaard en gegrild kalfsvlees | vleesjus met salie | geglaceerde mini knolwortel | crème van peterseliewortel |
rode kool met appel | gratin van aardappel en knolselder
€ 30
op vel gebakken Noorse Skrei | crème van aardpeer | gekarameliseerd witloof | kroepoek met kardemon | emulsie van citroenverbena € 30
onder zoutkorst gebakken zeebaars (900gr), Priorat-olijfolie, peterselieaardappelen (per 2 personen) € 38 p.p.s.
Klassieker
gebakken lamskroon | ratatouille van groenten | kroketjes met spek € 34
op vel gebakken ombervis | stamppot van aardappel en witloof | trostomaat | witte wijnsaus met kervel € 30

 

DESSERTEN
dame blanche € 8
Irish coffee € 8
chocolade ganache met ananas | krokante bodem van brokkeldeeg | cremeux van limoen en passievrucht | mousse van limoncello € 11
vers geslagen sabayon met huisbereid vanilleroomijs € 11
kaasbordje geselecteerd door kaasmeester Harry Schockaert € 12