A la carte

Om u een vlotte service te garanderen vragen we u
vanaf meer dan 4 tafelgenoten een menu te bestellen
VOORGERECHTEN
Asperges in verschillende bereidingen – kruidensalade – pompelmoes – gezouten en gedroogde tonijn en spek – Marcona amandelen € 18
Geroosterde babykreeft met verse pasta en oesterzwammen € 24
Soepje van Mechelse asperges met in huis gerookte zalm € 14
Klassieker
Mechelse asperges op zijn Vlaams € 18
Jamon Ibérico extra van El Castillo € 18

 

HOOFDGERECHTEN
Jonge duif uit de Anjou – vleesjus met salie – gegrilde groene asperge broccoli – boterboontjes – primeur Ratte aardappelen € 34
Warm gerookte Schotse zalm – gestoofde lamsoor  – in panko krokant gebakken asperges – coulis van waterkers € 30
 Onder zoutkorst gebakken zeebaars (900gr), Priorat-olijfolie, peterselieaardappelen (per 2 personen) € 38 p.p.s.
Klassieker
Gebakken grietbot – Dijonaise saus – kruidenpuree – groenten garnituur € 34
Gebakken Kalfsrib eye – groene pepersaus – valse pont neuf aardappelen – groenten garnituur € 32

 

DESSERTEN
Dame blanche € 8
Irish Coffee € 8
Chibouste, marshmallow en coulis van kersen – sorbet en krokant van chocolade – pistache € 11
Vers geslagen sabayon met huisbereid vanilleroomijs € 11
Kaasbordje geselecteerd door kaasmeester Schockaert € 12