A la carte

Om u een vlotte service te garanderen vragen we u
vanaf meer dan 4 tafelgenoten een menu te bestellen
VOORGERECHTEN
Tartaar van kalfsvlees in combinatie met zeebarbeel – krokante nori met sesam – wasabi – jus van komkommer € 18
Koningskrabpoten uit de oven met espelette peper – fregola sarda met courgette, prei en limoen € 26
Romige pompoensoep met curry, komijn en koriander – krokant van Prosciutto € 16
Klassieker
Huisbereide terrine van ganzenlever – confit d’oignon – kramiek toast € 22
Gebakken Sint-Jakobsvruchten ‘Meunière – fregola sarda met courgette en prei € 24

 

HOOFDGERECHTEN
Zacht gegaarde “Duroc” varkenswang met krokante korst van amandel
schorseneer – zalf van knolselder – jus van Gouden Carolus Classic
€ 30
Op vel gebakken skrei – structuren van aardpeer – kervel – kruidenpuree – lichte jus van oud Brugge kaas € 32
 Onder zoutkorst gebakken zeebaars (900gr), Priorat-olijfolie, peterselieaardappelen (per 2 personen) € 38 p.p.s.
Klassieker
Gebakken eendenborst met sinaasappelsaus – seizoen groenten – stro aardappelen € 30
Aan de graat gebakken tarbot – Dijonaise saus – schorseneer – kruidenpuree € 34

 

DESSERTEN
Dame blanche € 8
Irish Coffee € 8
Passievrucht in combinatie met karamel en chocolade – ganache van chocolade – krokante kattentong van bastaard suiker € 11
Vers geslagen sabayon met huisbereid vanilleroomijs € 11
Kaasbordje geselecteerd door kaasmeester Schockaert € 12